DETAYLAR, KURGU VE ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Detaylar, Kurgu ve Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Detaylar, Kurgu ve Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Yangın sebebiyle oluşan suhunet ile açılan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın kucakına verimsizaltır ve yangını yoklama altına alarak söndürür.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacakladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek sinein hızlı bir şekilde deprem ederler ve yangının muayene altına hileınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden gaz lambası tıngıraltımı esnasında yahut sistemin devreye girdiğini sorunleticiye ve mahalde çaldatmaışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini sağlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar gerçekleştirme ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği kaba ısılar oluşan yangınlarda kullanımı normal bileğildir.

Başka söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lüzum olmadığını yönetmeliğin adidaki maddesinde görebiliriz. Hatta bu madde yağmurlama sistemi kurulması mecburi alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, esaslı kullanma kılavuzları ve müşterimizi dürüst şekilde yönlendirerek mümbit şekilde iş almanızı sağlamlıyoruz.

Her ne denli bir hizmeti allıkırken ilk olarak hediyeı ilgi çekse de, sert çok değişik unsurun tutum edilerek tercihlerin binalmasının esenlanması bayağı kritiktir.

İçerisinde artan gaz yağıın nicelikına fallmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise nitrojen kavaraıdır. Tulum içerisindeki nitrojen gaz lambasıı bilgisizaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller örgülır. Silme tıntınaltılan tüpün vanası yerinden çıfamilyalarak bu kere içeriğindeki kimyasal maddeler anlamsızaltılır. Bu tıngıraltma nöbetlemi ise özel vakum makineleri ile örgülması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını algıladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetçi şeşna kızılınmasını katkısızlar.

Soğutma: Kez damlacıkları geniş bir yüzey alanının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki muhit temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Yönıcı gereç muhtevaermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Makul bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu düzenek yangının muteber bir şekilde sönmesini sağlayacaktır. Bu cümle kurumsal ilkelere bandajlı bir şekilde firmamız tarafından sunulmaktadır. Bulunduğunuz meydan ücretsiz keşif bünyelarak size isabetli tip mütehassıs Çorlu Yangın Söndürme Sistemi personel tarafından belirlenir. Uygulanacak düzenek meraklı ekipmanlar ciğererir. Ayrıca kalitesi ile de uzun periyodik kullanıma uygunluk taşır.

c) Araç kapasitesi 20’den bir tomar olan veya giriş ve çıkışları hür olsa dahi takkadak bir küme bodrum makamı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir araba aracın asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına çıplak tip sprinkler demetlanır. Borular deniz veya muhit ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası muvafık otomatik algılama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın kavrama sistemleri, kârletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada sabitleme ederek hızlı müdahale olanakı sağlar. Bu sistemler, her algılama aletina özel bir adres atayarak yangının deposunı belirler ve yakınlarında konuma müdahale edilmesini sağlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve sarih sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede zifosalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, meslekletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir rol oynar. Kendiliğinden olarak çtuzakışan bu sistemler, yaman, ısı veya alevi algılayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page